CrossFit Kids & Teens

Het belangrijkste aan de Kids en teens lessen is plezier. Als kinderen opgroeien in een positieve sportomgeving zal sporten er levenslang in blijven zitten, wat natuurlijk ontzettend mooi is voor de rest van je leven!

Wat is CrossFit Kids?

CrossFit Kids is voor kinderen vanaf 6 tot en met 11 jaar. Doormiddel van CrossFit gerichte sport en spel workouts leren wij onze Kids alle basis technieken om goed te leren bewegen. Als kinds leg je ontzettend makkelijk en snel linkjes in het brein aan waardoor alles nog snelle opgepakt word. Door een goede basis neer te leggen is sporten ontzettend goed voor de fysieke ontwikkeling van het kind, tevens creëren kinderen hierdoor meer zelfvertrouwen.

Wat is CrossFit Teens?

CrossFit Teens is voor tieners van 12 tot en met 15 jaar. Tijdens deze lessen dagen wij onze Teens uit om (net zoals papa en mama) het maximale uit zichzelf te halen. Wij houden van positieve uitdagingen en proberen onze Teens daarom te sturen naar een goede ontwikkeling. Deze lessen zijn minder op sport en spel gericht, zoals de Kids lessen, maar meer richting het ”echte” CrossFit. Wij doen alle bewegingen die wij tijdens de regulieren WOD’s doen, uiteraard voor ieder zijn/haar niveau. Zoals onze coaches regelmatig zeggen; Ga voor het maximaal haalbare, wat dat ook is.