Coaches

Met een achtergrond in zowel fitness als CrossFit, specialiseer ik mij voornamelijk in weightlifting. Met meer dan 10 jaar ervaring in de sportbranch vind ik het belangrijk dat iedereen de juiste aandacht krijgt op het juiste niveau. Persoonlijke aandacht en coaching toepassen per persoon blijft een mooie uitdaging!

Samen met een mooi team is CrossFit Immaculate een geweldige plek om te werken aan jouw fitness, en ook de beste plek om nieuwe mensen te leren kennen.

Coach vanaf het begin, Kane is de coach waarvan jij een slechte dag een geweldige dag kan maken. Energie dat uit een bodemloze put lijkt te komen, krijgt hij het altijd voor elkaar om iedereen tot het gaatje te laten gaan.
Een achtergrond is Sport&Bewegen, CrossFit level 1 en nu richting fysiotherapeut aan het gaan, beschikt Kane over vele kwaliteiten die hij als coach elke dag weer inzet om jou een stapje fitter te maken!

Gymnastics Coach Kane
Fundementals Coach Hugo

Met een fijn oog voor detail, een coach met een plan. tackle elke workout met een voorbedacht plan en weet precies hoe en wat er moet gebeuren.
Altijd het beste uit jezelf halen is prioriteit.
Met een achtergrond in sport&bewegen, CrossFit level 1 en ambitie om constant verder te leren is Hugo uitermate geschikt om iedereen naar het volgende niveau te brengen.

Met een ijzersterk geduld, mensenkennis en liefde voor verfijnd bewegen is Niels de perfecte coach voor iedereen die net begint met CrossFit. Met een ervaring waar iedereen jaloers op is neemt hij alle stappen met jou door tot in de detail. Niet bang om dat extra beetje door te gaan is deze beer een mooie toevoeging aan ieders leven.

On-ramp Coach Niels
Diëtist Romanée

Als het gaat om voeding, is Romanée de juiste. Afgestudeerd diëtist, jarenlang CrossFit ervaring en een goede dosis gezond verstand weet zij jou de perfecte begeleiding te geven als het gaat om voeding. Tijdens haar coaching heb jij het gevoel dat je serieus genomen wordt. Wat jouw probleem ook is, zij gaat altijd samen met jou aan de slag om het aan te pakken

Met een lijst aan opleidingen, is Paul de juiste manueel/fysio therapeut om jou te helpen met blessures. Als jaren werkzaam in de wereld van sport/medisch kent hij alle ins en outs van het lichaam.

Manueel therapeut Paul