SAMEN VORMEN WIJ

CROSSFIT IMMACULATE

ONS

TEAM

MITCH MOLENAAR

Box ManagerPETER DEKKER

Box ManagerDAVE KOOL

CoachCHLOÉ WHITFIELD

Yoga docenteMITCH MOLENAAR

Box ManagerMITCH MOLENAAR

Mitch kwam voor het eerst in aanraking met sport toen hij bij de marine zat, uren lang zat hij in de sportschool. Toen hij stopte bij de marine is hij bij de reguliere sportschool gaan sporten maar door drukte met zijn eigen winkels kwam hij er niet meer zo vaak. Mitch vliegt tegenwoordig de hele wereld over als engineer voor een bedrijf in de scheepvaart.

Door deze drukke baan heeft hij vaak niet de tijd om naar de sportschool te gaan en miste hij hier ook de motivatie voor omdat hij alleen moest gaan. Toen ontdekte hij in 2014 CrossFit en na een proefles was hij gemotiveerd en was hij regelmatig te vinden in de box mits zijn werk dat toelaat.

Het ondernemerschap zit in zijn bloed en als een echte ondernemer voelde hij wel iets voor een eigen CrossFit box, samen met Peter en Fabian heeft hij deze stap in 2015 genomen en heeft hij grootse plannen voor de toekomst.

PETER DEKKER

Box ManagerPETER DEKKER

‘Hi, ik ben Peter. 29 jaar oud en woonachtig in Almere. In de echte wereld ben ik werkzaam als planner bij een producent van maaltijden.

Ik ben altijd bezig geweest met sport, maar basketball is hetgeen wat ik het grootste deel van mijn jeugd gedaan heb. Toen ik daarin mijn interesse verloor, zocht ik wat anders. Uiteraard was ik eerst lid van een sportschool, waar ik bij vlagen regelmatig kwam en de authentieke borst/triceps, rug/biceps en eventueel een keer de benen trainde. Dat is natuurlijk niet lang vol te houden en uiteindelijk vond ik CrossFit.

Dit was echt wat ik zocht en stiekem ook wel nodig had. Niet veel trainen maakt je niet super fit, zegmaar. Ik begon met 2 keer per week en zette dat al vrij snel om in een onbeperkt abonnement. De hoge intensiteit, soms ergens totaal in falen en lekker gevarieerd trainen was voor mij de perfecte combi!

In augustus 2015 openden we onze deuren en mijn taak als Box manager houdt in dat ik veel achter de schermen werk. Ik beantwoord de mails, werk de agenda bij, schrijf zo nu en dan een blog en werk veel met ons systeem Wodify. Ook maak ik de programmering, in simpel Nederlands: het bedenken en samenvoegen van alle workouts die we doen.

Naast mijn werk achter de schermen zal je mij ook zien lesgeven, iets waar ik heel veel plezier in heb. Vooral als iemand bij ons binnen komt en maar ternauwernood de on ramp overleefd geniet ik er enorm van om die mensen een paar maanden later workouts zien verslinden alsof ze nooit anders gedaan hebben!’

FABIAN BORGMAN

CoachFABIAN BORGMAN

‘Mijn naam is Fabian Borgman en ik ben 32 jaar oud. In het dagelijks leven werk ik fulltime als Project manager bij Optimizers in Nijkerk. In 2012 raakte ikzelf besmet met het CrossFit virus en sindsdien ben ik verliefd geworden op de sport en heeft het mij op persoonlijk vlak veel opgeleverd. In 2013 heb ik mijn CrossFit level 1 behaald en in 2014 mijn CrossFit Weightlifting certificaat.

Sinds 2015 ben ik één van de mede eigenaren van CrossFit Immaculate en probeer ik samen met de andere eigenaren de leukste box van Almere neer te zetten. Ook is het mijn doel om de leden met plezier te laten sporten en beter te laten bewegen.

De snatch vind ik het leukste onderdeel uit CrossFit. Ik haal er ook maximale voldoening uit om nieuwe leden deze beweging aan te leren. Minder leuke bewegingen vind ik alles wat met bodyweight te maken heeft. Tijdens mijn lessen luister ik graag naar EDM muziek en zal je vrij weinig rap muziek horen.

Het belangrijkste voor mij als eigenaar maar ook als coach is dat men het leuk vind om bij ons te sporten en dat er vooral veel gezelligheid is. De community speelt daarin een grote rol en ik kijk dan ook altijd uit naar de evenementen zowel binnen als buiten de box.’

Maxine Gorter

CoachMaxine Gorter

Ik ben Maxine, geboren in 1994 in Almere.
Ik ben afgelopen juli afgestudeerd als gymdocent en ben ruim 4 jaar werkzaam als personal trainster. Sinds een jaar geef ik ook CrossFit lessen.

Zelf heb ik 14 jaar topsport beoefend, ik schaatste op hoog niveau. Op mijn 14e begon ik met fitness als extra training bij het schaatsen. Twee jaar geleden heb ik kennisgemaakt met CrossFit en vond het meteen erg leuk om te doen. Door mijn gedrevenheid en fanatisme ben ik ook met CrossFit wedstrijden mee gaan doen. Begin 2018 heb ik besloten om te stoppen met mijn topsport carrière en mij volledig te gaan focussen op CrossFit. Sporten zit in mijn bloed en heb ik van jongs af aan mee gekregen, het is mijn passie en mijn uitlaatklep.
Ik geniet ervan om dit gevoel over te brengen naar anderen en daarom vind ik het trainersvak zo leuk! Persoonlijke aandacht is voor mij heel belangrijk en daarnaast spreekt de groepsspirit mee heel erg aan bij CrossFit!

Ik sta altijd open voor een praatje, dus wil je wat meer over mij weten, vraag het gerust!

Dave Kool

CoachDAVE KOOL

Chloé Whitfield

Yoga docenteCHLOÉ WHITFIELD

Ik begon met yoga als een manier om fit te worden, in deze tijd was ik advocaat maar voelde mij niet op mijn plek. In 2013 besloot ik dat het tijd was voor een switch, ik startte met mijn yoga docentenopleiding en in 2014 verliet ik de juridische wereld. Na vele lessen en veel gelukkige studenten weet ik dat ik de juiste keuze heb gemaakt.

In 2016 heb ik CrossFit voor het eerst geprobeerd om meer kracht in mijn bovenlichaam te krijgen. Zelfs met veel tegenslagen zoals mijn knieblessures en een keizersnede, zorgt de vreugde die ik krijg door hard te werken met een barbell ervoor dat ik terugkom voor meer.

Mijn yogalessen zijn afgestemd op de behoeften van CrossFitters. Daarnaast benadruk ik de mindfullness- en grondingsaspecten van yoga en moedig ik studenten aan hun potentieel te verkennen.

Mijn favoriete quote is: Yoga is not for the flexible; it’s for the willing. – Author unknown

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten tijdens een WOD of op je yogamat.

MARISKA WERBATA

CoachMaRISKA WERBATA

Mijn naam is Mariska Werbata. Ik ben een CrossFit atleet en coach. Sport is mijn passie en mijn leven, altijd al geweest. Van mijn 4de tot 17de heb ik geturnd en tussendoor aan dansen en kickboksen gedaan. Zes jaar geleden ben ik door het enthousiasme van mijn vader in aanraking gekomen met CrossFit. Na één les gevolgd te hebben ben ik niet meer gestopt! Het leuke aan CrossFit vind ik de variatie. Het allerleukste vind ik de gymnastics movements en olympisch gewichtheffen, de wod Amanda is mijn favoriet!

Sinds 2017 mag ik mijn passie delen met anderen door hen te coachen. Ik hoop mijn passie op anderen over te kunnen brengen en hen te helpen met de beste versie van zichzelf te worden, zowel fysiek als mentaal en op elk niveau. Ik wil mijn jarenlange ervaring in het turnen delen met anderen en hen hiermee naar een hoger niveau brengen. Ik weet ook hoe het is om bij nul te moeten beginnen en nooit uitgeleerd te zijn. Mijn trainingen en het coachen van anderen zie ik daarom als een doorlopend proces, dat samen gaat met ups en downs.
Ik vind het een eer atleten te mogen helpen met deze ontzettend leuke maar moeilijke sport!

Ook trainen bij CrossFit Immaculate?

Ook trainen bij CrossFit Immaculate?

Gratis proefles