Pindakaas, cheesecake en chocola chunks gecombineerd in één gezond en mega lekker recept. Heerlijk voor na een training, bij de koffie of als tussendoortje.

Ingrediënten (bodem)
– 250 gram ongezouten cashewnoten
– 8 medjool dadels
– 50 gram kokosrasp
– 15 gram cacaopoeder
Ingrediënten (vulling)
– 230 gram pindapasta naturel
– 3 rijpe bananen
– 40 gram Orangefit
– 50ml kokosolie (gesmolten)
– 1tl vanille extract
– 4 el honing
– 50 gram roomkaas
– 50 gram pure chocolade
Bereidingswijze

– Bekleed een springvorm met bakpapier
– Meng in een foodprocessor de ingrediënten voor de bodem
– Doe het mengsel in de springvorm en zet in de vriezer

– Doe de ingrediënten voor de vulling in een foodprocessor (een gewone mixer volstaat echt niet!)
– Als het een volledige gladde massa is kun je de stukjes chocolade erdoorheen mengen

– Haal de springvorm uit de vriezer

– Vul de springvorm met het pindakaas/chocolade mengsel

– Zet weer kort terug in de vriezer

Voedingswaarde (1/12e)

– 300kcal
– 21gr vet
– 18gr koolhydraten
– 10,5gr eiwit
Gratis proefles