DE FILOSOFIE VAN
CROSSFIT IMMACULATE

De filosofie van CrossFit Immaculate luidt dat iedereen met plezier kan sporten en daar zijn of haar voldoening uit kan halen. Sporten is ook niet voor niets een vorm van recreatie!

De naam “Immaculate” is verkozen door de betekenis van het woord. Immaculate kan vrij vertaald worden naar kraakhelder, onbevlekt en onberispelijk. Hoe kun je deze eigenschappen definiëren in het kader van onze box?

KRAAKHELDER

Transparantie is één van onze topprioriteiten. Wij willen open en duidelijk inzicht kunnen bieden waar wij als organisatie mee bezig zijn, wat onze toekomstplannen zijn en ook jouw mening is zeker van belang!

ONBEVLEKT

Hier bij CrossFit Immaculate zijn we er sterk van overtuigd dat  iedereen een gelijke kans verdient, zonder vooroordelen! Dit is voor ons een waardevol principe waar we ons elke dag standvastig aan houden.

ONBERISPELIJK

Wij streven naar kwaliteit. Dit betekent dat je hier kwalitatief goede lessen mag verwachten. Dit wordt gerealiseerd dankzij gediplomeerde CrossFit coaches en kwalitatief hoogwaardig materiaal.

STARTEN BIJ
CROSSFIT IMMACULATE

Om te starten met de reguliere lessen bij CrossFit Immaculate dien je eerst een on-ramp te doorlopen, bestaande uit vier groepslessen, tijdens deze vier lessen maak je samen met de rest van de groep  kennis met de belangrijkste basisbewegingen van CrossFit.

De lessen vinden plaats op dinsdag 19:30 en vrijdag 20:30. Na twee weken ben je klaar en kan jij hetgeen wat je hebt geleerd toepassen in de reguliere lessen.

Heb je al bij een andere erkende CrossFit box je on-ramp certificaat gehaald, dan kun je in overleg de on-ramp overslaan. De kosten voor de on-ramp bedragen normaal €80,- per persoon. Deze kosten zijn tijdelijk gratis, dus de €80,- komen te vervalen!

De on-ramp lessen zijn ook individueel te volgen op basis van Personal Training lessen. Deze lessen kunnen op basis van beschikbaarheid van onze coaches worden ingepland. De kosten hiervoor zijn €45,00 per les.

Ook trainen bij CrossFit Immaculate?

Ook trainen bij CrossFit Immaculate?

Gratis proefles