Zoals jullie misschien al gezien hebben, verkopen wij sinds deze week de supplementen van Crossvitamins.

We zijn natuurlijk allemaal op zoek naar de juiste balans van trainen, werken, eten en slapen en Crossvitamins is daarop een zeer goede toevoeging. In het assortiment zitten magnesium, visolie, D3 en multivitamine.

Waarom supplementen van Crossvitamins? Supplementen nemen we als aanvulling op onze voeding, maar ziet je lichaam het als gewone voeding? En wat maakt Crossvitamins nou zo goed? Uiteraard zijn de vitaminen en mineralen die ze aanbieden zuiver en van hoge kwaliteit. Maar wat de producten onderscheidt van de doorsnee supplementen is de biologische beschikbaarheid. Hiermee doelen we op de mate waarin de stoffen daadwerkelijk door het lichaam worden opgenomen en gebruikt. Crossvitamins biedt supplementen aan die je lichaam opneemt als gewone voeding.

Neem bijvoorbeeld de Magnesium. De magnesium wordt verwerkt door een darm-vriendelijke bacterie (word ook gebruikt voor Bulgaarse yoghurt), die de magnesium omzet in een vorm die je lichaam optimaal opneemt!

Beter in slaap komen, beter ontwaken, beter herstel en een betere energieproductie. Een van de vele voordelen van magnesium. Ook de vloeibare vorm van de D3 en de visolie zorgt voor een betere en snellere opname in het lichaam. Ervaar het zelf! Vraag een van de trainers voor meer informatie, en voel het verschil!

Gratis proefles