Zo, daar zijn we weer met de Sunday Recap! We zitten midden in een volle maand juni met allerlei competities, rennen tijdens heftige regenbuien en een klap spierpijn in de benen. Want wat begonnen we de week mooi, met een chipper waar onder anderen 125 back squats & 75 sumo deadlift high pulls in zaten. En dat waren de voornaamste boosdoeners, want de rest van de week waren de bovenbenen iets verzwakt. Daar hadden we de andere workouts ook een beetje op aangepast, die waren de dagen erna niet extreem. 

Fabian omschreef het slim als verkapte active recovery. Zo zijn we bij CrossFit Immaculate, meegaand enzo!

Verder liepen we lekker rond met de zandzakken, gingen we donderdag het hele uur maxen en kwam uiteraard de fiets er weer bij. Zowel voor een maximale eindsprint als een minuut lang zoveel mogelijk calorieën behalen. Zo sloten we de zaterdag lekker af in de box.

Toen we daarmee bezig waren, waren onze teams op The Battle of Amsterdam bezig aan hun eerste workout van de dag.

Van tevoren werd er alleen bekend gemaakt welke bewegingen, dus tot aan de start van de dag wisten onze toppers niet wat er van ze verwacht werd.

Uiteindelijk moesten ze fietsen, synchro burpees en worm squats doen. Die worm hebben we natuurlijk niet liggen bij CrossFit Immaculate, dus dat was wel even een dingetje. Daarna werd er nog meer verwacht van het samenwerken, er moest wederom synchroon bewogen worden tijdens lunges en deadlifts. Onze toppers hebben keihard hun best gedaan!

Vandaag gaan ze weer aan de bak in een poging om die podiumplaatsen de bemachtigen.

Maak ons trots, Immaculates!

Afgelopen week sloten we ook weer een challenge of the month. We pakten een oude favoriet, een minuut lang telkens 5 meter farmer walks. Bij de mannen was Mark de winnaar en bij de vrouwen waren het Maxine en Megan die er met de winst vandoor gingen.

Deze maand hebben we een vrij vervelende uitdaging voor jullie op het bord gezet: 30/24 calorieën fietsen, zo snel als je kan…

Er staan al wat scores genoteerd, maar je hebt natuurlijk nog genoeg tijd om lekker op de fiets te stappen!

Volgende week gaan we weer lekker verder. We starten de pinkstermaandag met lekker benchen, fietsen en burpees. We gaan lekker snatchen, een beetje oefenen met de double unders en omhoog de touwen in.

Natuurlijk hebben we aanstaande zaterdag ook weer een finale, de Zomerspelen van The Nationals. Sabine en Dmitri vertegenwoordigen ons daar. Natuurlijk wensen wij onze bikkels enorm veel succes!

Fijn Pinksterweekend en tot in de box!

Namens het hele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles