Ja ja! Het seizoen van de finales is weer aangebroken!

Er wordt over 2 weekjes gestart met de grootste CrossFit competitie van ons landje: The CrossFit Lowlands Throwdown. Dit sanctional event biedt de mogelijkheid tot een ticket naar de Games en daarom komen er ook een aantal grote namen binnen de CrossFit wereld naar Apeldoorn. Zo ook onze coach Mariska, die met haar team meedoet. Wil jij de grootste competitie in de directe omgeving ook meemaken, inclusief alle vendors, sponsors en extreem fitte mensen? Koop dat nu nog je kaartje op de site van de Lowlands Throwdown!De Immaculates zal je ook voorbij zien komen op een aantal andere finales de komende tijd, zo hebben we eerst op 8 juni de finale van The Battle of Amsterdam. Daaraan doen What the Squat? en The Immaculate 4 mee aan de finale!

Een weekje later gaan we aan de andere kant van het land kijken hoe Dmitri en Sabine het doen bij de zomerspelen van The Nationals. De toppers hebben zich in de Gold divisie geplaatst voor het laatste beetje van deze zware competitie! Het is wel even rijden (voor je het weet flikker je Duitsland in!) maar dan heb je ook wat. Een mooie afsluiter en bekroning op het harde werken van de afgelopen maanden. Zien we jou daar ook?

Weer een week later komen er 3 teams van Immaculate voorbij tijdens de Ultimate Team Challenge. Hier op het strand van Almere heeft onze eigen Alex een prachtig evenement georganiseerd. Vorig jaar was de eerste editie en dit jaar zijn ze groter en sterker terug! Er staat jullie een mix van CrossFit, strongman en endurance te wachten. En dat allemaal in teamverband! Super leuk!

En aan het eind van de maand gaan we met z’n allen naar de Johan Cruyff Arena, daar staan Raquel, Sabine & Dmitri op het grasveld om daar te vechten voor het podium. Daarnaast zijn er ook nog een aantal fanatiekelingen die de Beach Throwdown qualifiers gedaan hebben. We zijn benieuwd!

Nou als dat er eenmaal op zit belanden we alweer in de zomervakantie. Dan zullen velen van jullie helemaal afgetraind op de bestemming moeten verschijnen. Vandaar dat we op veler verzoek een extra High Intensity les hebben toegevoegd. Vanaf deze week kan je ook op de zaterdagochtend een uur lang knallen voor maximale vetverbranding en keiharde six packs! Gister was het lekker druk en dat is natuurlijk prachtig. Uiteraard gaan we tijdens de reguliere lessen ook weer lekker door.

De afgelopen week was een mix van allerlei leuks! Denk aan Devil presses, volle bak sprinten en een klap calorieen op de fiets en ski-erg. Het was me het weekje wel, maar dat is nog maar een kleine voorbode voor volgende week… zo gaan we lekker benchen, sprinten we op de machines en is het extreem genieten op vrijdag! We zien jullie dan!

 

Geniet nu lekker nog even van de zondag en dan gaan we volgende week weer voor goud!

 

Gratis proefles