En zo is de langst durende CrossFit competitie in recente geschiedenis voorbij. The Nationals is met WOD 8 afgesloten voor bijna iedereen. Alleen de finale staat ons nog te wachten en daar komen Immaculates de vloer op! Sabine heeft zich in de Gold divisie geplaatst voor de eindstrijd en Dmitri wacht nog een aantal spannende dagen. Hij is nu op 1 schamel puntje verwijderd van een finale plaats. Dinsdag moeten alle scores gevalideerd zijn en dan weten we of ook hij zich mag melden. Kom jij op 15 juni ook mee om de Immaculates te helpen scoren?Een week eerder is ook nog de finale van de Battle of Amsterdam en daar staan 2 teams van Immaculate op het programma. Daar kunnen we natuurlijk ook met z’n allen heen, laten we onze toppers helpen naar het podium!

We hebben vanaf komende week een aanpassing in het rooster. Op de zaterdag hebben we op veler verzoek een High Intensity les toegevoegd! Zeker nu de zomer in aankomst is kan iedereen wel een extra zetje gebruiken! In de High Intensity ligt de focus altijd op, je raad het al, hoge intensiteit. De lastige technische bewegingen en zware gewichten laten we achterwege en daardoor gaan we een uur lang door om zoveel mogelijk calorieën te verbranden en de conditie een boost te geven.Is dit ook wat voor jou? Vanaf komende week kan je je dus inschrijven op 3 dagen, maandag, woensdag en zaterdag! We gaan knallend de zomer in!

Hero Sunday was afgelopen week met die heerlijke Murph een groot succes. En met Niels achter de barbecue werd het in stijl afgesloten. De man is een genie achter de grill en dat werd weer eens bevestigd.Nu staat de volgende ons alweer te wachten en we gaan een hele hoop barbell movements doen! Alle is met een lege stang, maar de herhalingen liegen er niet om: 400 reps met dat ding. Gelukkig mag je tussendoor rennen en dan hoeft de stang niet mee…

Ben jij er ook weer bij? Schrijf je naam op het bord en reserveer je plekje in Wodify!

 

Uiteraard was er ook normale fitness afgelopen week. Voor degene die niet teveel spierpijn hadden van Murph, hadden we leuke workouts op het programma staan.Zo begonnen we de week met een conditionele strongman workout. Lekker de banden flippen, sled pushend de straat door en de zandzakken konden uiteraard niet ontbreken.Het was een mooie eerste workout voor coach Dave, die er net een weekje vakantie in Turkije op had zitten. Jullie konden er lekker van genieten, dat bleek wel! Verder gingen we op dinsdag zwaar en moest er hard gewerkt worden om stukjes Cindy te doen. Jullie hebben weer keihard getraind deze week.

Komende week gaan we duivelse presses doen, vliegen we de touwen in en sprinten we op volle snelheid! Wij hebben er weer zin in!

Fijn weekend nog!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles