Daar zijn we weer! Een zware week met heftige workouts, Koningsnacht en spanning voor komende competities is achter de rug. We begonnen de week met een flinke bak spierpijn na Hero Sunday, we deden Jordy’s Goodbye en dat was nogal een aanslag op de armen. Die farmer walks duurden eeuwen en dan moest je de rest van de workout nog doen…Het was prachtig om te zien dat de Immaculate community samen kwam om er vol tegenaan te gaan. Samen die workout eruit knallen en dan gezellig blijven om een hapje te eten. Er werden weer allerlei culinaire hoogstandjes voorgeschoteld en daar werd flink van genoten. Het heerlijke zonnetje kwam ook heel goed uit.Dit was een mooie prep voor Murph, want die doen we uiteraard weer op 5 mei! Afgelopen week deden we nog een voorbereidende workout op die jaarlijkse hel. Wil jij volgende week zondag ook meedoen? Schrijf je dan in voor het uur dat jij wil en kom met z’n allen genieten! Achteraf steken we de barbecue aan en dan komt alles helemaal goed!

 

Deze week zijn ook de definitieve uitslagen van de CrossFit Lowlands Throwdown wereldkundig gemaakt en we hebben prachtig nieuws. Onze topper Mariska heeft zich met haar team gekwalificeerd voor de finale! Daar zal ze ene Rich Froning met zijn team even moeten tackelen en dan liggen de tickets naar de games voor het grijpen.Er zijn al een flink aantal Immaculates die hun tickets naar de finale gekocht hebben om al het fitte gebeuren te aanschouwen en daar wil jij zeker bij zijn! Koop nu nog je ticket en ga met de Immaculates mee naar Apeldoorn. Zien we jou daar ook?

 

Het is ook bijna tijd voor de laatste Nationals workout van dit seizoen. De 8ste workout wordt donderdag bekend gemaakt en zaterdag 4 mei gaan we voor de laatste keer met z’n allen aan de slag. We hebben een aantal Immaculates die op finaleplaatsen staan, dus even een goede score neerzetten en dan gaan we gewoon door met die finales. De zomerspelen is namelijk de afsluiter van de 2eseizoenshelft van The Nationals en daarvoor kwalificeert de top 16 per categorie zich. Knallen people!Ook voor de Arena Throwdown hebben we weer een aantal fanatieke deelnemers, die kunnen vanaf afgelopen vrijdag hun fitness testen door de 3 workouts te doen. Doe je die goed genoeg dan plaats je je voor de finale in, je raad het al, De Johan Cruyff Arena. Een klein, schattig stadionnetje in Amsterdam waar je dan heen kan gaan om wederom te vechten voor de podiumplaatsen. De komende weken zal je waarschijnlijk wel mensen in de open gym zien die zich ongekend in het zweet werken. Moedig ze dan nog even extra aan, want het zijn zware workouts!

 

Zware workouts zijn we voor de rest natuurlijk wel gewend bij CrossFit Immaculate. Volgende week doen we een zware variant van Diane, hebben we een WOD met 12(!) rondjes en gaan we lekker lungen! Klaar voor?

 

Fijn weekend en Leve de koning!

 

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles