We staan op het punt om het paasweekend in te gaan. Bij Immaculate doen we dat met een nieuwe Hero Sunday: Jordy’s Goodbye. In teams van 2 werk je een hele riedel bewegingen af, waar beide teamleden continu aan het bewegen zijn. Onder de Almeerse zon is dat een prima begin van de feestdagen. Aansluitend was er tijd voor een brunch, iedereen had wat lekkers gemaakt en als vanouds werd er gezellig gegeten.

 

Gezellig zou het ook zomaar kunnen worden op de CrossFit Lowlands Throwdown! Daarvan zijn de kwalificaties net achter de rug en het eerste weekend van juni komt er een karrenvracht aan extreem fitte peoples naar Nederland om te strijden voor een ticket naar de games. Dit was al jaren het grootste CrossFit evenement van ons land, maar nu er een ticket naar Madison op het spel staat wordt het alleen maar groter. Vanuit heel Europa en zelfs nog daarbuiten komen mensen speciaal naar ons landje voor deze competitie. Hoe gaaf is dat?! Er komen ook wat teams van CrossFit Mayhem, met ene Rich Froning. Die zit al wat langer op CrossFit…

Wil jij dit spektakel ook bijwonen? Koop je kaarten dan nu op de website van de Lowlands en ga mee met de Immaculates.

The Battle of Amsterdam zit er ook aan te komen en we hebben weer 2 teams in de finale staan! Er wordt al druk geoefend met teamwork en super zware workouts, alles om ervoor te zorgen dat ze helemaal klaar zijn voor de finale over een paar weken! Support onze helden in Amsterdam op 8 & 9 juni!

Komende week gaan we natuurlijk ook weer leuke dingen doen. Zo flippen we de banden op dinsdag, gaan we flink benchen op Paasmaandag en preppen we woensdag voor Murph… Dat wordt namelijk de volgende Hero Sunday, traditioneel bij CrossFit Immaculate op 5 mei!

Ben jij er dan ook weer bij?

Fijn weekend, geniet van de fitness en tot volgende week!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles