Daar zijn we weer! Het weekend is in volle gang, we hebben er veel fitness op zitten deze week en er staat nog zoveel te gebeuren! Ten eerste natuurlijk alle drukte in de box, van competities tot Hero Sunday en de zomer die toch echt in aantocht is hoor.Uiteraard hoort daar een overtuigend, Bay Watch waardig, lichaam bij en daar gaan we bij CrossFit Immaculate wel voor zorgen! Bergen van schouders en kiezelharde sixpacks zijn onderweg met al die workouts van afgelopen week.

Zo hadden we op maandag direct in grote getalen de handstand push ups en toes to bar. Verder hadden we weer eens rope climbs, oefenden we gister nog met de double unders en renden we het zonnetje tegemoet. We hadden ook de 7e Nationals workout en we hebben een aantal Immaculates die nu op finaleplaatsen staan voor de zomerspelen. Dat is de afsluiter van de 2e seizoenshelft en natuurlijk een super mooi doel om voor te strijden! Nog 1 workout te gaan en dan zit het er voor de meesten weer op. Nu maar hopen op een aantal Immaculate toppers in de finale!

De finale van The Battle of Amsterdam zal in ieder geval Immaculates over de vloer krijgen! The Immaculate 4 & What The Squat hebben zich gekwalificeerd voor de finale op 8 & 9 juni. Gaan we weer met een leger uit Almere die kant op?

Komende week gaan we weer flink aan de bak! Voornamelijk veel lange workouts, waaronder een speciale Hero workout op donderdag. Dit keer eren we 2 Nederlandse militairen die in 2008 zijn overleden. Een zware team workout waarin samenwerken zeer belangrijk is.Ook komen er weer duivelse presses aan en krijgen jullie gegarandeerd spierpijn in de benen. De mensen van OLY op donderdag hebben al een voorproefje gehad van wat er dinsdag op het programma staat… ga jij tot de max?

Nog een fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles