Zo Immaculates, daar zijn we weer. Een zware week bij CrossFit Immaculate is weer achter de rug en we zijn volop bezig met allerlei competities. De afgelopen dagen zijn onze teams van The Battle of Amsterdam druk bezig geweest met de qualifiers. Een beetje Fran (of soms gewoon Fran), rete veel burpees en veel plezier samen. Daar gaan de competities uiteindelijk voornamelijk om, plezier met de community. En dat lukt prima bij Immaculate! Afgelopen zondag was het tijd voor The Don, de tweede Hero Sunday workout georganiseerd door The Immaculates zelf!
Het was een drukke bedoening en iedereen ging flink naar de klote, echt genieten.

Met Pasen staat de volgende op het programma. Schijf je in en werk je door de workout heen. Daarna kan je lekker eten tijdens onze paasbrunch! Wat neem jij mee?

Verder gingen we ook met The Nationals en het was weer een Mega WOD. Eerst een stukje roeien, hoe sneller hoe beter (dat betekend dat het vreselijk is), en daarna een AMRAP met double unders, wall balls en deadlifts. Dat was een heftig dagje, zeker gezien de workout van vrijdag.Toen gingen we zware lunges en pistols doen. Een echte Buns of steel workout, dat voel je wel als je de dag erop maximaal moet roeien en zware deadlifts van de grond moet tillen.

Uiteraard hadden we nog meer leuks de afgelopen dagen, gister was een ouderwetse beach body workout! Bench presses en pull ups, zoveel je kan. Na die workout ben je 3 keer zo breed en dan kan je direct door naar het Almere strand. Gelukkig is het weer lekker zonnig de komende dagen…

Volgende week staat er weer veel moois te gebeuren, zo starten we heftig met fietsen, skiën, toes to bar en handstand push ups, gaan we om en om de touwen in en dood door clean and jerks.

Genieten, tot volgende week!

Nog een fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles