Potverdorie, daar waren ze dan toch: de muscle ups. De CrossFit Open ging deze week vrolijk verder en de koning van de gymnastics toonde zich. Eerste knallen op burpees en snatches alvorens we uitgerust aan de stang mochten gaan hangen. De geschaalde optie was wederom een uitdagende, met pull ups als alternatief. Nog maar eentje te gaan. Wat denk jij dat we moeten gaan doen in 19.5?

Deze week hadden we ook een flinke club nationals die WOD 6 opnieuw deden. Een echte redo workout, die 50 pull ups for time.  Op de valreep hadden we maarliefst 7 Immaculates die hun tijd flink verbeterden en uiteindelijk super tijden hebben neergezet. Op naar die zomerspelen!

We hebben nog twee workouts te gaan, op 4 mei is de laatste. Aflsuiten met een barbecue onder een zonnetje? De dag daarna staat Murph traditiegetrouw op het programma, dus dat sporten we het er weer af!

Na de open staat onze eigen sanctional ook alweer op de kalender en het beloofd een fantastisch jaar te worden. Het is de 10e editie en voor het eerst een event waar de winnaar zich plaatst voor de CrossFit games! Dit lijkt ons een leuk uitje om met de box te gaan doen. Van 31 mei tot 2 juni is de finale in Apeldoorn. Lijkt het jou leuk om die kant op te gaan? Ons wel en hoe meer Immaculate members inclusief We Are Immaculate shirts hoe beter natuurlijk!

De afgelopen weken valt er een flink pak regen neer op Almere, wat ervoor zorgt dat we iets minder graag naar buiten gaan. Dinsdag deden we dat echter wel, met een paar keer 200 meter waar sommigen een nat pak haalden.

Komende week besparen we jullie de storm die over het land raast, maar lopen we wel met de zandzakken. Ook doen we een workout opnieuw, Grace en Isabel samengevoegd, en doen we overhead squats met een dumbbell.

Zin in? Wij wel!

Fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles