Immaculates kom bijeen! De shirts zijn binnen!

Onze lijn met We Are Immaculate shirts,tanktops,truien en hoodies zijn in grote getalen geleverd en inmiddels loopt al menig lid met zijn of haar exemplaar rond. Ze vallen goed in de smaak, dat hebben de Ontwerpmeesters goed gedaan! Wil jij ook je eigen merch? Vraag een van ons er dan even naar, we hebben ook kleding op voorraad liggen.

In jullie shirts gingen de competities ook weer vrolijk verder, met dit weekend The Nationals en The Open. Een vrij eentonige workout voor onze landelijke competitie met 50 chest to bar pull ups, dat is op zich natuurlijk een makkie. Wel moest je eerste elke minuut 5 kettle bell swings doen en dat is gewoon irritant!

 

Toen we dat achter de rug hadden, was het tijd voor 19.3. De 3e Open workout van 2019. Dit was direct een stuk technischer met overhead walking lunges, een wagonlading aan strict handstand push ups en als kers op de taart een stukkie handstand walk. Dat is niet heel makkelijk, wereldwijd zijn er op moment van schrijven nog maar een handjevol mensen die hem afgemaakt hebben. In Almere zijn er nog geen mensen die hem afgemaakt hebben, maar gister waren er bij Immaculate genoeg magische momenten. Zo deed Sarah haar eerste handstand push ups ooit en begon Wesley heel ontspannen met een set van 10 reps. Super goed gedaan allemaal!

Al die competities en de heftige workouts, tijd voor yoga! Dinsdag hadden we voor het eerst doordeweeks een yoga les, en Chloe kreeg een stapel complimenten! Veel sporten, zo nu en dan werken en een druk sociaal leven eist veel van je lichaam. Zorg er dan ook voor dat je voldoende herstelt tijdens de week. Een Yoga les is daar een prima voorbeeld van, naast CrossFit bieden we het juist aan omdat het zo’n goede aanvulling is. Maak er gebruik van mensen!

 

De dumbbell maakte deze week zijn retour in de Open en gelukkig hebben we daar de afgelopen tijd veel op geoefend! Helaas hebben we de overhead walking lunge net te laat ingepland, die staat donderdag op het programma. Wij zullen CrossFit HQ even benaderen of ze dit in het vervolg even met ons willen overleggen…Verder gaan we lekker split jerken, pakken we de fiets er weer bij en knallen we er even wat push ups uit ter voorbereiding op Murph…

 

Fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles