Zo mensen, de zondag is weer onderweg en as we speak zijn er een enorme club van onze CrossFit Immaculate community bezig met de eerste Hero Sunday! Lumberjack is de eerste van waarschijnlijk vele Hero workouts die er elke maand gedaan zullen worden. Jullie mochten zelf kiezen welke het ging worden, hoe de heats ingedeeld werden en welke yell er van tevoren werd gedaan.

Alles lag in de handen van de beste community van Almere! Er is al een vaag idee welke workout het volgende maand gaat worden, maar nog niks staat vast. Wil jij ook meedoen volgende keer? Gooi het in de (Facebook) groep en knal met de rest van de Immaculates!

Alsof die hero workouts niet zwaar genoeg zijn, hebben we de laatste tijd ook regelmatig helse workouts van onszelf. Was jij er toevallig vrijdag? De combinatie van thrusters en roeien is altijd al een heftige, maar gooi er nog een roeier en een fiets bij en je hebt een uurtje waarin je helemaal tot het einde gaat! Je kon keihard gaan op de thrusters en burpees, maar uiteindelijk telde alleen je behaalde calorieën op de machines. Dus een beetje slim zijn en je kwam er uiteindelijk weer bovenop.

Een beetje slim moet je ook zijn tijdens de eerste Open workout van dit jaar. Wall balls en roeien, een 15 minuten amrap van continu 19 herhalingen. Ben je nou zo enthousiast dat de open weer begonnen is en daarom je eerste wall balls in 9,6 seconden al af hebt? Dan valt het je op een gegeven moment toch tegen om door te blijven gaan. Dus moet je slim zijn, niet te hard van stapel lopen en een lekker tempo vinden zodat er misschien nog een eindsprintje in zit. Vrijdag beet Patrick het spits af en gister gingen we met de rest van de Immaculates aan de bak.

Hoe dan ook zou het een zware workout worden en iedereen is zo hard gegaan als ze maar kunnen. Super gedaan allemaal!

Deze maand hebben we voor het eerst een Challenge of the Month! Het doel hiervan is om binnen korte tijd, dit keer een minuut, zoveel mogelijk herhalingen van een bepaalde beweging te doen. Dit zullen voornamelijk bewegingen zijn waar eigenlijk iedereen wel een beetje oefening in kan gebruiken. Dit keer hebben we gekozen voor double unders. In 1 minuut zoveel mogelijk herhalingen als je maar kan! Je hebt nog een week om de huidige topscore van Sabine te verbeteren, die staat op 121!

Volgende week gaan we weer vrolijk verder met heftige fitness. Zo komt Annie alweer voorbij, doen we mijn favoriete complex en gaan we dood van de burpees.

Fijn weekend, geniet van het heerlijke weer!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles