Zo mensen, we zijn zo het weekend ingewaaid! Gister was het alweer tijd voor de 2e seizoenshelft van The Nationals bij CrossFit Immaculate. We hebben even rust gehad tijdens de koude wintermaanden hier in Almere, maar nu was het toch echt weer tijd om aan de slag te gaan. We konden gelijk aan de bak met een EMOM van shoulder to overheads. Hoe zwaar je dat deed was helemaal aan jezelf en dat bepaalde dan ook je uiteindelijke score. Hoe zwaarder hoe beter, maar je moet wel uitkijken dat je niet te zwaar gaat. Want red je het niet, dan ben je ouderwets de lul!

Daarna een workout met step overs en toes to bar, omlaag en weer helemaal omhoog in herhalingen. Het was me het workoutje wel en jullie hebben het super goed gedaan!

De Open staat er ook weer aan te komen. Doe jij mee? Een CrossFit Competitie met de rest van de wereld om te zien waar je een beetje staat. Hoe gaaf is dat? Je kan ook kijken of je de beste bent in de box, van je werk of in wereldstad Almere. Schrijf jij je in? Ga naar games.crossfit.com en knallen met die workouts!

Knallen doen we natuurlijk allemaal ook op Valentijnsdag bij CrossFit Immaculate! Lekker samen er even helemaal voor gaan, een beetje rood aanlopen en het zweet druipt van je lichaam af. We hebben het natuurlijk over de valentijnswod bij CrossFit Immaculate! Neem jij je oogappeltje mee naar de box? We hebben een pareltje van een workout voor jullie in petto!

Afgelopen week hebben we natuurlijk ook weer allerlei leuke dingen gedaan. Zo kwamen er zware cleans en rope climbs langs, zaten we lekker op de roeier en hadden we een enorme berg aan shuttle sprints aan te pas. Super goed gedaan deze week peoples.

Ook de gymnastics is alweer een tijdje lekker bezig. We stonden de afgelopen weken op de handen, met soms extreem zware workouts achteraf. Nu is het tijd voor de muscle up! De komende weken gaan jullie met Mariska aan de bak om uiteindelijk boven de stang te komen! Zorg dat je je plekje bemachtigd!

Komende week komt er ook weer genoeg leuks langs. Zo doen we een beetje (veel) DT, komen er 3 girls in stukjes gehakt voorbij en gaan we zoals gezegd met onze geliefden aan de bak. Zien we jou ook?

Fijn weekend!

Nog een fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

CrossFit Immaculate Almere
Markekant 1303 F & G
1314AL Almere

Gratis proefles