Februari is alweer begonnen en dat is de maand waarin we weer beginnen met The Nationals bij CrossFit Immaculate, de sneeuw ons voorlopig nog even van rennen af houdt en natuurlijk Valentijns dag! De meest romantische dag van het jaar, dat staat immers op alle kaartjes die je samen met een bos bloemen geeft aan degene die je zo liefhebt. Wat een mooi symbool van je samenzijn!

Je kunt natuurlijk ook gewoon die bos bloemen in het park laten staan en je partner meenemen naar CrossFit Immaculate! Wij hebben op 14 februari namelijk een Valentijns WOD voor jullie op het programma staan. De ideale manier om samen deze speciale dag door te brengen en zo je liefde voor elkaar te etaleren. Iedereen mag zijn of haar partner, lover of ongemakkelijke first date meenemen en uiteraard doen jullie samen dan de workout. Zien we jou ook op 14 februari? Meer info volgt spoedig.

De bestellingen zijn inmiddels in grote getalen binnen gekomen en ze zijn besteld hoor. De nieuwe Immaculate kleding. Binnenkort loop jij ook in je eigen WeAreImmaculate shirt en kan je lekker knus op de bank zitten in je nieuwe hoodie of trui. Heb je nog geen bestelling geplaatst? Geen zorgen, we hebben ze binnenkort ook gewoon op voorraad!

Over een paar weekjes is het alweer tijd voor de Dutch Thowdown. Een CrossFit competitie waar al meerdere Immaculates aan mee hebben gedaan. Zo ook dit jaar, want Duco, Tom en Dmitri hebben zich geplaatst voor de finale! In het weekend van 15, 16 & 17 februari gaan ze aan de bak om een podiumplaats te behalen! Duco doet mee met de Teens en Dmitri en Tom met de RX’d mannen. Ze gaan er natuurlijk alles uithalen wat erin zin en kunnen alle steun gebruiken om het maximale eruit te halen. Ga jij hun aanmoedigen in de Maaspoort in Den Bosch? We weten nog niet hoe laat ze starten, dat weten we pas in de week voor het event.

Deze week maakten zoals gezegd de zandzakken hun opwachting weer, in teams van 2 telkens een rondje van double unders, calorieën op de roeier en dan dat zware ding over je schouders gooien. Dat was me wat, zeker omdat je elkaar afwisselde en dus je buddy niet te lang wilde laten wachten. Dat voerde het tempo flink op en zorgde voor de nodige zuchten en steunen om maar een rondje af te krijgen. Achteraf moesten we wel flink dweilen, maar dat mocht de pret niet drukken.

Verder hadden we een 2rm back squat, maar dan wel nadat je al een workout had gedaan. Maar dat deed jullie niks, er stonden aardig wat PR’s op het scherm!

Ook gingen we wederom met de dumbbells aan de slag, snatches en lunges met het gewicht boven je. Weet je dat de dumbbell de laatste tijd veel voor komt in competities? Zo ook de Open de afgelopen jaren. Doe jij ook mee met de Open? Dan is de kans groot dat je met de dumbbells aan de slag moet en dan is het maar goed dat we er zoveel mee oefenen!

Komende week doen we mee met het winterse weer en gaan we skiën. Verder gaan we ontzettend veel benchen en doen we shuttle sprints.

Nog een fijn weekend!

Namens het gehele team van CrossFit Immaculate

Gratis proefles