Classes

CrossFit

CrossFit is een manier van fitness die gewichtheffen, atletiek en gymnastiek combineert in een trainingsvorm. Gedurende de training worden functionele bewegingen op een gevarieerde manier in een hoge intensiteit zo snel mogelijk uitgevoerd.De filosofie achter CrossFit is om niet te specialiseren in een specifiek sportonderdeel, omdat dit tot een eenzijdige fysieke ontwikkeling zou leiden.


HIT

HIT staat dus voor High Intensity Training, wat neerkomt op verschillende oefeningen die je uitvoert in hoge intensiteit én die elkaar afwisselen. De oefeningen variëren van squats en presses tot push ups en jumping jacks, waardoor je zoveel mogelijk spiergroepen aanspreekt en continu je hartslag hoog houdt.


Gymnastics

Bij Gymanastics leggen we op het onderdeel gymnastiek vanuit CrossFit meer de nadruk. Tijdens deze lessen gaan we dieper in op de specialistische bewegingen die er zijn en leren we je de juiste technieken toe te passen. Op deze manier leer je beter te worden in kipping pull-up, ring en bar muscle ups tot aan single leg squats of wel pistols.

Olympic Weightlifting

Bij Olympic Weight Lifting leggen we op het onderdeel weight lifting vanuit CrossFit meer de nadruk. Tijdens deze lessen gaan we dieper in op de specialistische bewegingen die er zijn en leren we je de juiste technieken toe te passen. Op deze manier leer je beter te worden in de lastige oefeningen als snatches en clean&jerks.


Comment
0

Leave a reply